Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rescroft Ltd
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Scaun masina Plica
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Pentru operatorii de vehicule, înlăturarea scaunelor M1 și adăugarea lor înapoi în vehicule, este obositoare și consumatoare de timp. Scaunul pliant Plica este dezvoltat pentru a corecta această problemă prin furnizarea unei soluții, și anume eliminarea nevoii de a înlătura scaunul din vehicul. Compact și având un preț corect, Plica poate fi instalat pe întreaga lungime a vehiculului, pur și simplu pliind scaunul lateral când nu este folosit oferind spațiu pentru utilizatorii scaunelor cu rotile. Pacienții sunt așezați cu fața înainte și scaunul a fost testat și aprobat la standardele M1.

Disponibil în diferite înălțimi pentru a se potrivi la majoritatea vehiculelor. Vă rugăm să specificați modelul vehiculului în momentul comenzii. Furnizat ca unitatea singulară, atât pentru utilizarea lui pe partea dreaptă, cât și pe partea stângă.

Caracteristici:
• Ancorarea centurilor de siguranță M1 testată
• Așezare cu fața înainte
• Instalate cu centuri de siguranță abdominală și diagonală
• 200mm când este pliat
• Compatibil cu sistemul de podea Embus

Accesorii:
• Cotiere laterale
• Tetiere (ajustabile și înlăturabile)

Ținută:
Realizată astfel încât să se potrivească cu materialele originale din majoritatea vehiculelor. Viniluri și mochete, de asemenea, disponibile.

1. Atenție: Nu este posibilă testarea fiecărei permutări a lățimii scaunului, combinații de accesorii, poziție și tip ori necesitatea centurii de siguranță. Din acestă cauză, trebuie subliniat faptul că, conformarea nu poate fi asumată acolo unde există abateri de la aprovizonarea standard sau metoda de ansamblare. În plus, avantajele acestui produs pot fi pierdute dacă nu sunt respectate metodele de instalare a scaunului în vehicul.
2. Respectarea deplină a reglementărilor de ancorare a centurilor de siguranță se poate realiza numai prin testarea vehiculelor.
3. Îmbunătățirea produsului poate afecta specificațiile lui.
4. Se pot aplica restricții ale înălțimii picioarelor.
5. M1 dublu este disponibil doar utilizând 3 picioare foarte rezistente.

www.rescroft.ro

• Tel: +4 0744 343 545
Din Gura in Gura